Norsk skole: På feil spor – eller på rett vei?

Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania torsdag 3. april kl.8.00 – 9.30

Skolen er kontinuerlig gjenstand for debatt, men hvordan står det egentlig til i norsk skole? Er situasjonen verre eller bedre enn den var for 10 – 15 år siden? Og hvordan bør fremtidens skole se ut? Hva fungerer godt, hva må bli bedre, og hvordan får vi det til? Har Oslo-skolen noe å lære bort til resten av landet?

I panelet: Lærer og forfatter av den nylig utgitte boken Det store skolesviket, Karl-Eirik Kval, utdanningsbyråd Anniken Hauglie og direktør i Utdanningsdirektoratet Petter Skarheim.

 

Se innledningene her:

 

Se debatten her:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »