Hva skal vi med humanister?

Civita inviterte til frokostmøte tirsdag 4. november

Humaniora er betegnelsen på akademiske fag som studerer menneskers handlinger og ytringer ved hjelp av metoder som er utviklet av historikere, språkvitere og filosofer. Hva kan en humanistisk utdanning brukes til? Er humanister for dårlige til å synliggjøre sin nytte for samfunnet og arbeidslivet, eller er selve spørsmålet om nytte irrelevant? Hva kan vi egentlig bruke humanister til?

Se video fra frokostmøtet med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, professor og dekan ved det humanistiske fakultet ved UiO, Trine Syvertsen og adm. direktør i Finans Norge, Idar Kreutzer.

 

Se innleggene her:

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »