Vil ny struktur gi bedre kvalitet i høyere utdanning?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania tirsdag 10. februar. Denne våren legger Regjeringen frem stortingsmeldingen om strukturen i høyere utdanning. Men hvilken struktur trenger vi, og hvordan kommer vi dit? Hva skal til for å sikre kvaliteten og produktiviteten i høyere utdanning?

Se video fra frokostmøtet med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H), stortingsrepresentant og medlem av utdanningskomiteen, Iselin Nybø (V), professor em. ved Institutt for samfunnsforskning, Rune Slagstad, professor i sosialt arbeid og sosialpolitikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Steinar Stjernø og leder for Norsk studentorganisasjon, Anders Kvernmo Langset.

Se innleggene her:

Se debatten her:

 Podcast fra frokostmøtet finner du her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »