Presidentvalget i USA: Vinner Trump igjen?

KÅKÅnomics og Civita inviterete til debatt i Stavanger onsdag 21. oktober kl. 18.00

Årets amerikanske presidentvalg regnes som det viktigste valget i moderne tid. Blir Joe Biden ny president, eller blir Donald Trump gjenvalg? Og hvis Trump taper valget, vil han respektere resultatet? Hvilke saker blir avgjørende for velgerne? I anledning KÅKÅnomics vil vi selvsagt også debattere hvilken kandidat som er best for den amerikanske økonomien.

Valget i USA skjer tirsdag 3. november, 13 dager etter at vi analyserer og spår under KÅKÅnomics 2020.

I panelet var:

Jan Arild Snoen, kommentator, debattant og forfatter ute med boka «Trump-sjokket. Hvordan kunne han vinne? Kan han vinne igjen?»

Knut Anton Mork, professor i samfunnsøkonomi ved NTNU

Programleder er Eirik Løkke, rådgiver i Civita.

Arrangementet var et samarbeid mellom Civita og KÅKÅnomics 2020.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »