Menneskerettigheter

Oslo Freedom Forum 2017

22. – 24. mai samles verdens fremste teknologientreprenører og menneskerettighetsforkjempere under årets Oslo Freedom Forum! Les mer om konferansen her!

Publisert: 16. mai 2017

22.-24. mai arrangeres årets Oslo Freedom Forum.

Oslo Freedom Forum er en møteplass for verdens fremste teknologientreprenører og menneskerettighetsforkjempere. Dissidenter, aktivister, ledere, journalister, politikere, entreprenører og forskere deltar og forteller om sine erfaringer og ideer.

Tirsdag morgen arrangerer Civita, i samarbeid med Oslo Freedom Forum, et frokostmøte med Anne Applebaum.

Civita er en av Oslo Freedom Forums partnere, sammen med Amnesty International, Plan Norge, LIM og Den norske Helsingforskomité.

Følg også konferansen på Twitter, Facebook, Instagram og Google+ 

#OsloFF #defendingdemocracy

Hør Amnestys John Peder Egenæs og investor Silvija Seres fortelle hvorfor du bør melde deg på Oslo Freedom Forum.

Søk om å delta på Oslo Freedom Forum her, eller bli med OFF i Spikersuppa for filmvisninger, utstillinger, og paneler som er gratis og åpne for alle.

________________________________________

Snart samles noen av verdens modigste aktivister i Norge. Under Oslo Freedom Forum møter aktivisten kunstnere, entreprenører og ledere og kan jobbe sammen mot et felles mål. Derfor er vern om demokratiet temaet for årets konferanse. Hør historier fra Syria, Cuba, Nord-Korea, og Zimbabwe – her i Oslo. Unlik Mulighet – læring – nettverk – samarbeid – for deg som vil gjøre verden til et litt bedre sted. Vi sees på Oslo Freedom Forum.

________________________________________

________________________________________

Oslo Freedom Forum er årets beste arena for nettverking – virtual reality, blockchain, big data, kryptering – teknologien utvikler seg i rasende fart. Her får du møte ekspertene som leder innovasjonen. Oslo Freedom Forum har blitt verdens mest spennende møtested for de som jobber med demokrati og menneskerettigheter. Derfor kommer alle de store tech-selskapene hit også. Dette er en sjanse du ikke kan gå glipp av. Bli inspirert, bygg nettverk, bygg kunnskap – ta en aktiv del i den digitale revolusjonen. Vi sees på Oslo Freedom Forum.

________________________________________

Oslo Freedom Forum er en årlig menneskerettighetskonferanse arrangert av Human Rights Foundation (HRF) som har som mål å gjøre verden mer fredelig, velstående og fri.

Les mer om Oslo Freedom Forum på www.oslofreedomforum.com