Hvem vinner lokalvalget 2019?

Civitafrokost tirsdag 18. juni

 

Hvem ligger an til å vinne og tape kommunevalget? Hva skjer i ulike landsdeler og i de store byene? Hvilke temaer blir viktigst i valgkampen, og hvilken rolle vil partilederne ha? Får resultatet av kommunevalget noen konsekvenser for rikspolitikken og for stortingsvalget i 2021?

I panelet: Tone Sofie Aglen, kommentator i VG og tidligere politisk redaktør i Adresseavisen, Skjalg Fjellheim, politisk redaktør i Nordlys, Vidar Udjus, politisk redaktør i Fædrelandsvennen og Frøy Gudbrandsen, politisk redaktør i Bergens Tidende.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »