Ideer

Civita-akademiet våren 2015

Er frihet egentlig viktigere enn likhet? Hva bør kunne kjøpes og selges i et marked? Og hva ville John Stuart Mill ment om Datalagringsdirektivet?Våren 2015 arrangeres Civita-akademiet i politisk filosofi for 11. gang.

Publisert: 1. desember 2014

Er frihet egentlig viktigere enn likhet? Hva bør kunne kjøpes og selges i et marked? Og hva ville John Stuart Mill ment om Datalagringsdirektivet?

Våren 2015 arrangeres Civita-akademiet i politisk filosofi for 11. gang.

Kurset går over fire samlinger:

  1. samling: 24. – 25. januar
  2. samling i København: 27. februar til 2. mars
  3. samling 21. – 22. mars
  4. samling 18. – 19. april

Akademiet er lagt opp for å kunne følges av personer i fullt arbeid eller som studerer på fulltid. Studentene må sette seg inn i pensumlitteraturen og levere egenproduserte arbeider, samt delta aktivt på samlingene, hvor vi trekker inn forskere og politikere til å forelese over sentrale temaer i politisk filosofi.

Akademiet har en egenandel på kr 1000,-, som dekker lunsj på alle samlingene, store deler av pensum og tur og opphold i København.

Er du 20-35 år og interessert i politikk og politisk filosofi, send oss en søknad med CV og minst én skriftlig referanse (anbefalingsbrev) fra lærer eller arbeidsgiver til Lars Gauden-Kolbeinstveit på e-post: [email protected]

Akademiet er fulltegnet!

For mer info om Civita-akademiet, ta kontakt med rektor

Torkel Brekke[email protected] / tlf. 98 82 98 09