Ideer

Kveldsmøte: Lansering av Keynes + Hayek

Med oss til å diskutere boken har vi samfunnsøkonom og journalist i Morgenbladet, Maria Berg Reinertsen, siviløkonom, strategirådgiver og medarbeider i Civita, Lars Peder Nordbakken og forfatter Andreas Hardhaug Olsen.

Publisert: 28. oktober 2015

Civita inviterer til boklansering i våre lokaler i 6. etg i Akersgata 20, onsdag 28. oktober kl 19.00

Civita gir i disse dager ut Andreas Hardhaug Olsens bok Keynes + Hayek. 

I boken ser Hardhaug Olsen ikke bare på hva som skiller Hayek og Keynes, men også hvilke av deres innsikter som kan la seg forene – og bør forenes – for å danne et mer helhetlig bilde av økonomiske kriser og konjunkturer.

Debatten Keynes og Hayek deltok i, gjenspeiler fremdeles kjernen i moderne økonomisk teori. Skyldes ubalanser en markedsøkonomi overlatt til seg selv, eller offentlig innblanding i form av dårlige reguleringer og mislykket pengepolitikk? Vil markedskreftene automatisk justere økonomien tilbake til normaltilstand, eller er en velfungerende økonomi avhengig av aktiv stabiliseringspolitikk?

Med oss til å diskutere boken har vi samfunnsøkonom og journalist i Morgenbladet, Maria Berg Reinertsen, siviløkonom, strategirådgiver og medarbeider i Civita, Lars Peder Nordbakken og forfatter Andreas Hardhaug Olsen.

 

Det blir enkel servering og salg av boken.

 

Møtet finner sted i Akersgata 20, 6 etg.

Velkommen!