Demokrati

Hvordan vinne valg?

Hva skal til for å vinne valg? Holder det med god kommunikasjon, eller trengs det også god politikk? Kan partiene planlegge og styre en valgkamp, eller er det mediene som bestemmer? Hva betyr sosiale medier? Og hva betyr negative kampanjer, spinn og taktikkeri? Er det image eller fakta som trekker velgere? Se video fra møtet her.

Publisert: 22. april 2015

Hva skal til for å vinne valg? Holder det med god kommunikasjon, eller trengs det også god politikk? Kan partiene planlegge og styre en valgkamp, eller er det mediene som bestemmer? Hva betyr sosiale medier? Og hva betyr negative kampanjer, spinn og taktikkeri? Er det image eller fakta som trekker velgere?

Se video fra frokostmøtet onsdag 22. april  med idéhistoriker og forfatter Tarje Skirbekk, som tidligere har arbeidet med politisk kommunikasjon og strategi for Arbeiderpartiet, seniorrådgiver i Gambit Hill+Knowlton Strategies og tidligere statssekretær og mangeårig rådgiver for Kristin Halvorsen (SV), Roger Sandum, partner i First House og tidligere stortingsrepresentant for FrP, Tor Mikkel Wara, og tidligere journalist, blogger og stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (Høyre).

Se innleggene her:

Se debatten her: