Civitafrokost i Bergen: Hvordan kan norsk arbeidsliv bli mer produktivt?

Civita inviterer til frokostmøte i Bergen tirsdag 16. desember kl.8.30-10.00

Norge har de siste 40 årene hatt en god produktivitetsutvikling, men etter 2005 har veksten i produktiviteten vært svakere. Hva er årsakene til at veksten har avtatt? For å opprettholde et høyt velstandsnivå, er det norske samfunnet helt avhengig av god produktivitetsutvikling. Hvordan kan vi legge forholdene til rette for en bedre produktivitetsutvikling i årene som kommer?

panelet_161214_2

 

 

 

 

 

 

I panelet: Statssekretær i Finansdepartementet, Paal Bjørnestad, konkurransedirektør og medlem av produktivitetskommisjonen, Christine Meyer, og byrådsleder i Bergen, Martin Smith-Sivertsen.

Møtet er i samarbeid med Bergen Næringsråd.

Det serveres frokost fra kl. 08.15, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Frokostmøtet finner sted i Grand Selskapslokaler, Nedre Ole Bulls plass 1, 5012 Bergen.

Meld deg på her!

Velkommen!

Se live streaming fra frokostmøtet her kl.08.30:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »