Hvor går Europa?

Civitafrokost tirsdag 14. mai 

Årets valg til Europaparlamentet er mer spennende enn noen gang. Det er blitt kalt et valg om Europas sjel. Vil det politiske sentrum miste flertallet til partier til høyre og venstre for seg, som er langt mer skeptiske til EU? Hva vil utfallet av europaparlamentsvalget bety for Norge, som er knyttet til EU gjennom avtaler som EØS- og Schengen-avtalen?

I panelet var: Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (FrP), statssekretær Sveinung Rotevatn (V), stortingsrepresentant Vetle Wang Soleim (H) og leder i Senterungdommen Ada Johanna Arnstad.

 

Se video fra frokostmøtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »