FROKOSTMØTE 27/10: Et bedre skattesystem?

Civita inviterer til frokostmøte på Cafè Christiania torsdag 27. oktober kl. 8.00-9.30

Skattesystemet er igjen oppe til debatt. Dagens system har store svakheter. Blant annet begunstiger det norske skattesystemet investeringer i eiendom på bekostning av andre, og kanskje mer produktive og vekstfremmende, investeringer. Dermed spiller det også en rolle i oppblåsingen av bobler i boligmarkedet.

Hva er løsningene for å skape et bedre skattesystem? Civita legger på møtet frem et forslag til et nytt skattesystem som styrker vekstevnen og robustheten til norsk økonomi, styrker konkurranseevnen til norske bedrifter, gir lavere rente og reduserer ubalansene i boligmarkedet. Er dette for godt til å være sant?

I panelet:
Professor ved UiO, Frederik Zimmer,  sjeføkonom i Sparebank 1 Gruppen, Elisabeth Holvik, investor og tidligere NHO-president Jens Ulltveit-Moe og ansvarlig redaktør og adm. direktør i E24 Per Valebrokk.

Samfunnsøknom i Civita, Villeman Vinje, presenterer Civitas rapport og forslag.

Det serveres frokost fra kl. 07.45, og det blir anledning til å stille spørsmål. Møtet finner sted på Café Christiania, Nedre Vollgt. 19, inngang i Stortingsgaten.

 

VELKOMMEN!

 

Påmelding her

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »