Menneskerettighetenes hovedstad

«Oslo har allerede en egen ski- og snowboarduke, en jazzuke og en moteuke. Nå er byen også i ferd med å etablere seg som en hovedstad for menneskerettigheter med noe som begynner å ligne en egen menneskerettighetsuke.

De siste årene har det vokst frem mange konferanser og begivenheter i Oslo med sivilsamfunn og menneskerettigheter som tema. Det interessante i år er at «alle» ser ut til å ha valgt å legge sine arrangementer til nøyaktig samme uke. Drivkraften bak det hele synes å være den stadig mer profilerte menneskerettighetskonferansen Oslo Freedom Forum,» skriver Kristian Tonning Riise på Minervanett.no.

Les innlegget her.

 

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »