16 jun
onsdag 16 juni 2021 kl. 00:00

Hvordan skal Norge forholde seg til verden?

Hvordan skal Norge forberede seg på å møte fremtidens globale utfordringer som pandemier, konflikter og økonomiske nedturer? Bør vi se utenriks og innenrikspolitikk mer i sammenheng for å ruste oss best mulig på fremtidens globale sjokk?

Se direktesendingen fra kl. 8.00:

Civitafrokost onsdag 16. juni

kl. 8.00 – 9.00

Norge er et land som er tett integrert med resten av verden, hvilket innebærer at vi blir sterkt påvirket av internasjonale hendelser. Hvordan skal Norge forberede seg på å møte fremtidens globale utfordringer som pandemier, konflikter og økonomiske nedturer? Bør vi se utenriks og innenrikspolitikk mer i sammenheng for å ruste oss best mulig på fremtidens globale sjokk?

Innledere: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide, filosof og forsker ved Institutt for fredsforskning (PRIO) Henrik Syse og direktør ved NUPI, Ulf Sverdrup.

Møtet arrangeres i samarbeid med Høyres internasjonale utvalg, og vil foregå uten publikum og sendes direkte på denne siden og på Facebook.

Det vil være mulig å stille spørsmål via Twitter med #Civitafrokost, og i kommentarfeltet i direktesendingen på Facebook.

Melder du deg på under, vil vi sende deg en påminnelse dagen før med lenker til direktesendingen.

Velkommen!