4 nov
onsdag 4 november 2020 kl. 00:00

Hva betyr presidentvalget i USA for forholdet til EU?

Hvordan vil dette påvirke utviklingen i det europeiske samarbeidet innen EU og hva vil det bety for Norges forhold til EU og til USA? Meld deg på Civitalunsj onsdag 4. november kl. 11.30. Møtet arrangeres i samarbeid med Europabevegelsen.

Civitalunsj onsdag 4. november kl. 11.30-12.30

Europa har vært USAs nærmeste allierte siden slutten på den andre verdenskrig. Men de siste årene, og spesielt under president Donald Trump, har dette forholdet endret seg. USA ser også ut til å være mindre villig til å forplikte seg til internasjonale avtaler og et transnasjonalt samarbeid enn tidligere.

Hvordan vil dette påvirke utviklingen i det europeiske samarbeidet innen EU og hva vil det bety for Norges forhold til EU og til USA?

I panelet: Kate Hansen Bundt, generalsekretær i Atlanterhavskomiteen, Ulf Sverdrup, direktør ved NUPI og Asle Toje, utenrikspolitisk forsker og kommentator.

Lunsjmøtet arrangeres i samarbeid med Europabevegelsen.

Møtet vil foregå uten publikum og streames på denne nettsiden og på vår Facebookside. Vi vurderer fortløpende muligheten for å kombinere både live stream og et begrenset publikum.

Det vil være mulig å stille spørsmål via Twitter med hashtag #civitafrokost og i selve streamen på Facebook.

Velkommen!

Melder du deg på under vil vi sende deg en reminder dagen før med linker til streamen.