Innholdstype

Årstall

Kategorier

Skribenter

Tags

Sorter på
Therese ThomassenEirik Løkke

Oslo Freedom Forum 13. – 15. juni 2023

Årets konferanse er en feiring av solidaritet, der samholdet, mentorskapet og det globale fellesskapet som Oslo Freedom Forum har skapt gjennom 15 år hedres. Det bringer sammen dissidenter og journalister, filantroper og teknologer – som sammen jobber for å overvinne tyranni.
Demokrati og rettigheter
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2019

Seminaret er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia i alderen ca. 20-40 år, og ble i år arrangert dagene 26. - 27. september.
Ideer
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2018

Ideer
Therese Thomassen

Kvalitet i norsk høyere utdanning

Se video fra frokostmøtet med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, leder av Norsk studentorganisasjon, Therese Eia Lerøen og ny leder i Universitets- og høgskolerådet og rektor ved Menighetsfakultetet, Vidar L. Haanes.
Høyere utdanningUtdanning og forskning
Therese Thomassen

Fleslandseminaret 2016

Civita inviterer til Fleslandseminaret helgen 2. – 3. april 2016. Fleslandseminaret er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia i alderen 20-40 år. Les mer om årets program og hvordan du kan søke her!
Ideer
Therese Thomassen

ARENDALSUKA: Kåre Willoch: Norsk politisk historie etter 1945

Se video fra Civitas politiske aften med Kåre Willoch her:
Norsk politikkPolitikk og samfunn
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2015

Civita inviterer med dette til årets Oscarsborgseminar 24.-25. september. Søknadsfrist mandag 24. august. Les mer om årets program og hvordan du kan søke her!
Ideer
Therese Thomassen

Fleslandseminaret 2015

Til helgen arrangeres Fleslandseminaret for åttende året på rad. Les mer om årets program her.
Demokrati og rettigheter
Therese Thomassen

Civita feirer 10-års jubileum!

Gjennom 10 år har Civita blitt en tydelig og synlig deltaker i samfunnsdebatten. 12. juni markerte vi dette med en jubileumskonferanse der det gjennomgående temaet var liberale verdier og ideer. Se video fra konferansen her!
Politikk og samfunnSivilsamfunnet
Therese Thomassen

Fleslandseminaret 2014

Fleslandseminaret avholdes for syvende året på rad og er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia i alderen 20-40 år. Seminaret er en arena for læring, idédebatt og dialog på tvers av interesser og politiske meninger. Hold av denne helgen til et annerledes seminar med topp foredragsholdere, interessante gruppediskusjoner og utfordrende innfallsvinkler! Søknadsfrist er 10. mars.
Ideer
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2013

Seminaret, som i år avholdes for tiende året på rad, er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia i alderen 20-40. Se årets program her!
Demokrati og rettigheter
Therese Thomassen

Fleslandseminaret 2013

Civita inviterer til Fleslandseminaret helgen 6.-7. april 2013. Seminaret avholdes for sjette året på rad og er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia i alderen 20-40. Les mer om årets program her!
Ideer
Therese Thomassen

Værnesseminaret 2012

Etter flere års suksess med både Oscarsborg- og Fleslandseminaret inviterer med dette til vårt andre Værnesseminar i Trondheimsregionen. Seminaret er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia og er en arena for læring, idédebatt og dialog på tvers av interesser og politiske meninger. På programmet står blant annet Kristin Clemet, Nils August Andresen, Dag Inge Fjeld og Sverre Diesen.
Ideer
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2012

19.-20. september arrangeres Oscarsborgseminaret for niende året på rad. Seminaret er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia i alderen 20-40 med topp foredragsholdere, gruppediskusjoner og utfordrende innfallsvinkler! Les mer om tema og foredragsholdere her!
Ideer
Therese Thomassen

Fleslandseminaret 2012

Civita inviterer til Fleslandseminaret 14.-15. april 2012. Fleslandseminaret er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia i alderen 20-40. Vi hadde mange kvalifiserte søkere i år og ser frem til vårt femte Fleslandseminar på rad.
Ideer
Therese Thomassen

Værnesseminaret 2011

Etter flere års suksess med både Oscarsborg- og Fleslandseminaret ønsker vi nå å utvide til Trondheimsregionen og inviterer med dette til årets Værnesseminar 5.-6. november. Seminaret er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia og er en arena for læring, idédebatt og dialog på tvers av interesser og politiske meninger. Les mer om hvordan du kan søke her.
Ideer
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2011

Civita inviterer med dette til årets Oscarsborgseminar. Seminaret avholdes for åttende året på rad for unge fra politikk, næringsliv og akademia. Sentralt i år er blant annet arbeid og velferd, oljefondet, politisk kommunikasjon, ideologi og det globale kunnskapssamfunnet.
Ideer
Therese Thomassen

Fleslandseminaret 2011

Fleslandseminaret avholdes i år for fjerde gang, denne gangen på Clarion Hotel Bergen Airport (Flesland). Seminaret er en unik møteplass for unge fra politikk, næringsliv og akademia. Seminaret er en arena for læring, idédebatt og dialog på tvers av interesser og politiske meninger. Hold av denne helgen til et annerledes seminar med topp foredragsholdere, interessante gruppediskusjoner og utfordrende innfallsvinkler! Søknadsfrist 10. mars.
Demokrati og rettigheter
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2010

Ideer
Therese Thomassen

Fleslandseminaret 2010

Ideer
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2009

Civita inviterer med dette til årets Oscarsborgseminar. Seminaret, som i år avholdes for sjette år på rad, er en unik møteplass for unge ledere fra politikk og næringsliv. Les mer om programmet og hvordan du kan søke her.
Ideer
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2008

Ideer
Therese Thomassen

Oscarsborgseminaret 2007

Ideer