Den femte statsmakt

DU REAGERER PÅ en artikkel i avisen. Kanskje du sitter med informasjon som sier at fakta i saken er feil framstilt. Det er ikke lenger grunn til å holde frustrasjonen inne eller håpe at avisen har plass til innlegget ditt. Løsningen er å lage en blogg, en debattside på nettet, eller poste på en av mange etablerte blogger. Resultatet kan bli både store lesertall, dementier fra media og politikeres avgang. Hvis du ikke har lært deg ordet, er det på tide, skriver Finn Bergesen jr. i Dagbladet 5. juli 05


Les hele kronikken i Dagbladet


 


CIVITA lanserer sin weblog i august.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »