Innholdstype

Årstall

Kategorier

Skribenter

Tags

Sorter på
Eirik Løkke

Raymond Johansen om Oslo

Hvordan har Oslo utviklet seg de siste 50 årene? Og er hovedstaden i dag en god by å bo i? Hva er Oslos utfordringer fremover?
Politikk og samfunn
23 aug
onsdag 23 august 2023 kl. 08:00

Hvem vinner valget i Oslo?

Vi inviterer til debatt med de to byrådslederkandidatene Raymond Johansen (byrådsleder, Ap) og Eirik Lae Solberg (gruppeleder, H).
Norsk politikkPolitikk og samfunn
Anne Siri Koksrud Bekkelund

Blodsugerne

Nå snakker Rødt om parasitter igjen. Er Raymond Johansen enig med sin samarbeidspartner? Anne Siri Koksrud Bekkelund på Minervanett.no.
VelferdsstatenPrivate i velferdenVelferdstjenester
valg, stemmerett
Eirik Løkke

Tre forslag for å styrke den politiske prosessen

Raymond Johansen har uttrykt bekymring over den demokratiske utviklingen, der stadig færre borgere deltar i den politiske prosessen. Jeg har i et Civita-notat sett på hvordan den politiske deltakelsen i og utenfor partiene kan stimuleres, og det er særlig tre ting norske politikere kan gjøre, skriver Eirik Løkke i VG.
DemokratiInstitusjoner og forvaltning

Hva vil de med Oslo?

Stian Berger Røsland (H) og Raymond Johansen (Ap) konkurrerer om å bli leder for byrådet i Oslo etter høstens kommunevalg. Hva vil de med Oslo? Se video fra frokostmøtet her!
Norsk politikkPolitikk og samfunn
Kristin Clemet

Raymonds bil

Byrådslederen kan kanskje tenke over om den politikken byrådet fører, som skal gjøre det stadig vanskeligere for alle andre å kjøre, er i overkant restriktiv, og at det kanskje er derfor mange reagerer. Kristin Clemet blogger.
Norsk politikkPolitikk og samfunn