Kan alle bli med?

Civita inviterte til frokostmøte torsdag 9. mars

Like muligheter for alle er en viktig norsk verdi. Men hvordan skal dette sikres i praksis? Er det mulig å få med alle? I årene som kommer vil det bli vanskeligere å finansiere velferdsstaten, vi vil fortsatt ha innvandring, og vi står foran en teknologisk revolusjon som vil påvirke arbeidslivet. Det trengs omstilling av både næringslivet og offentlig sektor. Hvordan skal vi da få med alle? Hvilke modige valg må politikerne gjøre?

I panelet var: Frode Eilertsen, gründer og tidligere strategidirektør i Schibsted, Ann-Helén Bay, professor i statsvitenskap og dekan ved fakultet for samfunnsvitenskap ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Andreas Halse, daglig leder i Svenssonstiftelsen og tidligere SU-leder, og Hadia Tajik, nestleder i Arbeiderpartiet og leder av programkomiteen.

Møtet ble arrangert i samarbeid med Arbeiderpartiets programkomité, som ledes av Hadia Tajik.

Se video fra frokostmøtet her:

Se innleggene her:

Se debatten her:

 

Hør podcast fra frokostmøtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »