Liberal halvtime — en podcast fra tankesmien Civita

Liberal halvtimeCivita har i dag lansert en ny podcast. I podcasten vil vi utforske politikk og ideer, med et liberalt utgangspunkt. Vertskap for podcasten er Eirik Løkke og Anne Siri Koksrud Bekkelund, som ukentlig vil invitere interessante gjester til studio. Det blir både besøk utenfra, og samtaler med kollegaer i Civita.

I første episode er historiker i Civita, Bård Larsen, gjest. Han snakker om det liberale demokratiets fremtid i lys av populismens fremvekst i Europa og USA. Er autoritære krefter i ferd med å bli en alvorlig trussel mot rettsstaten og demokratiet?

Podcasten finnes tilgjengelig der du vanligvis laster ned dine podcaster. Den vil også bli tilgjengelig i Spotify i løpet av kort tid.

Send oss gjerne tilbakemeldinger, ris, ros, forslag til hva vi skal snakke om og hvem vi bør invitere!

Her finner du Liberal halvtime i iTunes. Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Her kan du spille av første episode direkte:

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »