Grenser for likestilling?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania onsdag 29. oktober

Hvor langt kan man gå med politiske tiltak for å fremme likestilling? Trenger vi fortsatt egne fedrekvoter og kvotering av kvinner til styre- og maktposisjoner for å fremme et likestilt samfunn? Eller har statsfeminismen gått ut på dato? Trenger vi en mer liberal feminisme?

Se video fra frokostmøtet med: Mari Teigen, forskningsleder for CORE, Institutt for samfunnsforskning, Anne Siri Koksrud Bekkelund (V), konst. byråd for kultur og næring i Oslo kommune, Martin Henriksen, stortingsrepresentant (Ap) og Victoria Wæthing, medforfatter av boken «Blåstrømper. Vi er de nye feministene».

Frokostmøtet ble arrangert i samarbeid med Kagge Forlag.

Se innleggene her:

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »