Verden er flat

Den internasjonale bestselgeren «The World is Flat» utgis på norsk i dag av Valentia Forlag. Boken som er skrevet av New York Times journalisten Thomas L. Friedman har til nå blitt solgt i over 3 millioner eksemplarer og rettigheter er solgt i 33 land.


Thomas L. Friedman, tre ganger vinner av Pulitzer-prisen, og i Norge antagelig mest kjent for globaliseringsboken The Lexus and the Olive Tree, hevder i sin nye bok at verden er flat. Sentralt for Friedman er også i denne boken betydningen av ny teknologi som drivkraft i globaliseringen. En vanlig innvending mot Friedmans entusiastiske vektlegging av ny teknologi er at han undervurderer politikkens rolle for globalisering.


Les mer om boken


 


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »