Spesialepisode: #BedrifteriFront handler om næringslivets mot og omstillingsvilje

Edvard Kunzendorf    Caroline Hoff    Martin Virkesdal Jonsterhaug    Linn Skyum

 

 

Martin Virkesdal Jonsterhaug, Linn Skyum, Edvard Kunzendorf og Caroline Hoff forteller om sine erfaringer i møter med bedrifter som går foran på områdene klima, integrering og omstilling, i forbindelse med prosjektet #BedrifteriFront.

De er enige om at det handler om mot, vilje og handlekraft, som gjør at næringslivet har klart å løse viktige utfordringer under koronapandemien.

Denne podcastepisoden er en spesialepisode av Liberal halvtime og er siste episoden av flere podcaster i prosjektet #BedrifteriFront.

Med prosjektet ønsker vi å vise at næringslivet ofte er de som går foran når det gjelder å løse viktige utfordringer. Edvard KunzendorfCaroline HoffMartin Virkesdal Jonsterhaug og Linn Skyum, fra de fire ikke-sosialistiske ungdomspartiene, har intervjuet bedrifter som går foran for å løse viktige utfordringer på områdene klima, inkludering og omstilling.

Du kan lese mer om prosjektet og bedriftene som er intervjuet på vår nettside her!

Podcasten er tilgjengelig i iTunesSpotify, og mange andre podcast-apper.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

 

Du kan også spille av episoden direkte her via Spotify: 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »