Seigpiningen av landbruket

WTO HAR ENDELIG kommet frem til enighet om liberalisering av verdenshandelen med mat. Norges rolle har vært lite ærefull. Regjeringen har latt hensynet til norske bønder gå foran hensynet til norske forbrukere og matprodusenter i fattigere land, og vært en ivrig bremsekloss i forhandlingsprosessen. Les Jan Arild Snoens kronikk i Dagbladet 09.08.04


Les artikkelen på Dagbladets hjemmeside


http://www.dagbladet.no/kultur/2004/08/09/404941.html


Jan Arild Snoens bok «Åpen Verden – et forsvar for globaliseringen» kan kjøpes i bokhandelen, les mer om boken på CIVITAS hjemmeside under «publikasjoner». Du kan også laste ned hele boken gratis.


 


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »