Ny klimaavtale, ny politikk?

Civita invitertetil frokostmøte på Café Christiania torsdag 14. januar.

Klimaavtalen i Paris setter ambisiøse nye mål for klimapolitikken internasjonalt. Man skal holde oppvarmingen godt under to grader og tilstrebe kun 1,5 graders oppvarming, og verdens utslipp skal nå toppen snarest mulig. Samtidig er klimaløftene som ble gitt før Paris langt fra tilstrekkelige for å nå disse målene. Er målene i det hele tatt mulige å nå? Og hva innebærer Paris-avtalen for Norges, EUs og resten av verdens klimapolitikk?

I panelet var: Vidar Helgesen, klima- og miljøminister, Kristin Halvorsen, leder av Cicero, og Bård Harstad, professor i samfunnsøkonomi ved UiO.

 

Se video fra frokostmøtet her:

Se innledningene her:

Se debatten her:

 

Hør podcast fra frokostmøtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »