Ny blogg om WTO

Det ser ikke ut som om Verdens handelsorganisasjon (WTO) kommer til å bli enig om å redusere landbruksstøtte og tollsatser på sitt ministermøte i Hongkong i desember. Arbeidet for en mer rettferdig verdenshandel kommer likevel ikke til å stoppe opp og ikke minst den helt nødvendige debatt om hvilke tiltak rike land som Norge må treffe for å gi den kanskje mest effektive bistand fattige land kan få: adgang til våre markeder.


CIVITA vil bidra i denne debatten og vi vil også henvise til den svenske tankesmien TIMBROs nye blogg om WTO-forhandlingene. Vi tar også gjerne i mot kommentarer på vår egen blogg om dette og andre aktuelle temaer.


TIMBROs blogg


CIVITAs blogg


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »