Hvis vi får regjeringsskifte – blir det et grønt skifte?

Det trengs et grønt skifte for å mestre klimautfordringen, men hva innebærer et grønt skifte? Hvordan kan vi best stimulere en mer bærekraftig økonomisk vekst, nasjonalt og internasjonalt? Hvilke politiske tiltak bør iverksettes? Og vil de borgerlige partiene sikre et grønt skifte, hvis det blir regjeringsskifte?

Se film fra frokostmøtet med Terje Osmundsen, tidligere sjefredaktør i Mandag Morgen, skribent og viseadm. direktør i Scatec Solar, Buskerud Venstres stortingskandidat og fylkesleder, Rebekka Borsch, 2. nestleder og finanspolitisk talsmann i Frp, Ketil Solvik-Olsen, og leder i Oslo Høyre og stortingsrepresentant i energi- og miljøkomiteen, Nikolai Astrup.

Hør podcast fra møtet her: LINK

Se innledningene her:

Se debatten her:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »