Fortere frem med ny regjering?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania tirsdag 24. mars. Regjeringen ønsker mer helhetlig planlegging innen samferdselssektoren. Men greier Regjeringen å prioritere de riktige investeringene? Hvordan skal Norge lykkes med å ruste opp landets samferdselsnett, slik at det blir moderne?

Se video fra frokostmøtet med samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP), stortingsrepresentant og nestleder i transportkomiteen, Eirin Sund (Ap), og professor ved NHH, Victor Norman.

 

Video fra frokostmøtet kommer her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »