Etter Brexit: Hvor går EU?

Civita og Europabevegelsen inviterte til frokostmøte på Café Christiania tirsdag 6. september.

EU-skepsisen stiger i Europa, og nasjonalismen er på fremmarsj. Hvorfor snur europeerne ryggen til EU? Hvordan kan EU gjenvinne troverdighet og innta rollen som en samlende og stabiliserende aktør i det internasjonale samfunn? Hva bør være EUs viktigste oppgaver i tiårene som kommer?

I panelet var: Stine Bosse, næringslivskvinne og leder for Europabevegelsen i Danmark, Martin Sandbu, skribent i Financial Times og forfatter av boken «Europe’s Orphan: The Future of the Euro and the Politics of Debt», og Sveinung Rotevatn, stortingsrepresentant (V).

Se video fra frokostmøte her:

Se innleggene her:

Se debatten her:

 Hør podcast fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »