Hvem blir demokratenes presidentkandidat?

Civitafrokost tirsdag 4. februar

Folkemøtet i Iowa markerte starten på prosessen med å velge Det demokratiske partiets presidentkandidat ved valget i november. Morgenen etter diskuterte vi nattens kaos i Iowa og hvem som ligger best an til å utfordre Trump. Kommer demokratene til å nominere en sentrumsorientert kandidat, eller blir den en mer venstreorientert kandidat? Hvilke muligheter har demokratene til å vinne presidentvalget?

I panelet var: Jan Arild Snoen, journalist og kommentator i Minerva, Hilde Restad, førsteamanuensis i freds- og konfliktstudier ved Bjørknes høyskole og Reidar Strisland, forfatter av boken Bernie Sanders og det nye USA.

Se video fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »